Wat doen wij

Badkamer en
Toilet totaal

Voor het totaalpakket van uw badkamer of wc bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uw project, waarbij u van A tot Z totaal ontzorgd wordt.

Tegelhandel

Tegelhandel

Voor uw project bieden wij een ruim assortiment van onder andere keramische tegels, XXL tegels, natuursteen tegels van gerenommeerde merken als Mosa, Caesar, vtwonen en Bisazza aan.

Terras

Terras

Ook voor uw terras kunt u bij ons terecht. Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing zonder verzakking voor uw tuin? Laat je inspireren door onze reeds voltooide projecten.

XXL tegels

XXL tegels

Tegels zijn tegenwoordig in alle maten te verkrijgen. Geen tegel is ons te groot. Met het juiste gereedschap en de juiste kennis zorgen we ervoor dat de tegels vakkundig verwerkt worden.

Mozaiek

Mozaïek

Mozaïek is een kunstvorm op zich. Onze tegelzetters zorgen ervoor dat het mozaïek op de juiste manier verwerkt wordt. Denk bijvoorbeeld aan mozaïekwerk voor uw stoomcabine of zwembad!

Natuursteen

Natuursteen

Elke natuursteen heeft haar eigenschappen. Alleen met de juiste kennis van de materialen, kan deze goed verwerkt worden. Wij zorgen voor een correcte nabehandeling en onderhoud van het natuursteen.

Visgraat

Visgraat

Tegels in een visgraat verband voor een moderne uitstraling. Het is momenteel razend populair en levert ook nog eens een onderhoudsvriendelijk eindresultaat op.

Renovatie & Nieuwbouw

Renovatie en
Nieuwbouw

Wij werken ook aan grootschalige renovatie- en nieuwbouw-projecten door heel Nederland. In ons heeft u een professionele partner die pro-actief meedenkt.

Van de Bilt en Heubacher is een modern tegelzettersbedrijf met ambachtelijke finesse die al drie generaties lang gespecialiseerd is in tegelwerken. Of het nou gaat om totale inrichting of renovatie van badkamers en wc’s of het leggen van terrasvloeren, wij hebben de kennis en het vakmanschap om uw project tot een goed einde te kunnen brengen. U kunt bij ons tegelzettersbedrijf terecht voor een totaal project, waarbij u van A tot Z helemaal ontzorgd wordt.

Onze service is bovendien volledig klantgericht. Dat houdt onder meer in dat u voor uw project keuze heeft uit producten van een grote variatie aan merken zoals bijvoorbeeld Mosa, Sicis, Sphinx, vtwonen, Venis, Marazzi, Bisazza, Cottoceramix, Villeroy & Boch, Caesar, Castelo, Grohn, Friese Witjes, Moeller, Schlüter-Systems, Steuler, Vives, Kerlite en Neolith. Staat uw merk hier niet tussen? Wees gerust, wij kunnen alle gewenste merken leveren. Van de Bilt en Heubacher zorgt er altijd voor dat u het beste product krijgt dat zo goed mogelijk binnen uw wensen en budget valt.

Van de Bilt en Heubacher is gevestigd in Harmelen, maar voert projecten uit in de gehele regio Utrecht en omstreken, waaronder ook Vleuten, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein en nog veel meer.

Onze laatste projecten

Voor uw project van A tot Z, bent u bij Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher aan het goede adres. De projecten hieronder zijn slechts een kleine greep uit de vele projecten die wij als tegelzetter tot grote tevredenheid van onze klanten hebben kunnen realiseren. Bent u op zoek naar het toilet, badkamer of terras waarvan u altijd al heeft gedroomd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwsgierig naar de rest van onze projecten?

Doe eens inspiratie op bij ons overzicht van de rest van onze projecten en zie wat de eindeloze mogelijkheden voor uw wc of badkamer zijn!

Nieuw toilet of badkamer?

Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher is gespecialiseerd in het verweken van XXL tegels, mozaïek, en natuursteen maar ook voor uw wens op maat kunt u bij ons terecht. Wij voeren projecten uit in de gehele regio Utrecht en omstreken. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project?