Het bedrijf & het team

Wij, Michel van de Bilt en Nick Heubacher, zijn dit tegelzettersbedrijf begonnen uit pure passie voor het vak. Het tegelzetten hebben we geleerd van onze opa’s en oma’s en met onze eigen moderne touch, hebben we een goede combinatie van kennis voortkomend uit drie generaties. Ambacht gecombineerd met moderniteit.

Het bedrijf

Tegelzettersbedrijf van de Bilt & heubacher

Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher is gepassioneerd in alles wat met tegelwerk te maken heeft en heeft oog voor detail en afwerking. Wij combineren ambacht met moderniteit, en met inmiddels al drie generaties aan ervaring in tegelwerk zijn wij ervan overtuigd dat we ook uw ideeën tot werkelijkheid kunnen laten komen.

Bovatin – Bond van Aannemers in Tegelwerken in Nederland

Als u uw tegelwerk laat verrichten door een BOVATIN-lid, dan weet u dat u een tegelzettersbedrijf in huis haalt dat ‘net dat beetje meer’ uit zijn vakwerk haalt. Bij Van de Bilt en Heubacher werken namelijk goed opgeleide vakmensen die hun vak en de vele nieuwe ontwikkelingen in materialen en technieken bijhouden
Bovendien werkt BOVATIN nauw samen met alle vooraanstaande fabrikanten, leveranciers en handelshuizen. Er wordt gewerkt met oog voor het milieu, met oog voor uw gezondheid, en voor die van de tegelzetters zelf. Ten slotte kunt u ook rekenen op de BOVATIN Garantie.

SBB – Erkend leerbedrijf

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Bij een erkend leerbedrijf kunnen mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten een goede en veilige werkplek, waar studenten oefenen met werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het vak tegelzetter. Ook hebben wij een praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen en werken wij nauw samen met de school om echte vakmensen op te leiden.

Sopro leverancier

Bij goed tegelwerk hoort niet alleen goede tegels, maar ook goed verwerkingsmateriaal. Sopro is onze partner die ons dit al jaren tot grote tevredenheid levert. Elke klant kan er zeker van zijn dat de Sopro-producten altijd up-to-date zijn met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen en dat hun productsystemen perfect op elkaar zijn afgestemd. Uiteraard voldoen ze ook aan de hoogste eisen. Dit wordt voortdurend bewezen door zowel interne als externe kwaliteitscontroles.

Onze laatste projecten

Voor uw project van A tot Z, bent u bij Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher aan het goede adres. De projecten hieronder zijn slechts een kleine greep uit de vele projecten die wij als tegelzetter tot grote tevredenheid van onze klanten hebben kunnen realiseren. Bent u op zoek naar het toilet, badkamer of terras waarvan u altijd al heeft gedroomd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwsgierig naar de rest van onze projecten?

Doe eens inspiratie op bij ons overzicht van de rest van onze projecten en zie wat de eindeloze mogelijkheden voor uw wc of badkamer zijn!

Nieuw toilet of badkamer?

Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher is gespecialiseerd in het verweken van XXL tegels, mozaïek, en natuursteen maar ook voor uw wens op maat kunt u bij ons terecht. Wij voeren projecten uit in de gehele regio Utrecht en omstreken. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project?