Badkamer Totaal in Amersfoort


Deze klant uit Amersfoort heeft gebruik gemaakt van onze dienst Badkamer totaal. Hierbij hebben is de gehele badkamer onder handen genomen. Het bad en douchecabine zijn verwijdert voor meer ruimte. Dit was noodzakelijk om een inloop douche te kunnen realiseren. De leidingen zijn omgelegd om het aansluiten van de easydrain, design radiator en geberit wc inbouw reservoir mogelijk te maken.

Op de wand is gekozen voor een 30×60 Beton look tegel, wat een mooi contrast geeft met de Antraciet 60×60 tegel op de vloer.

Nieuwsgierig naar hoe badkamers er uit zien voordat ze door ons onder handen zijn genomen? Zie hier het eindresultaat voor deze klant in Amersfoort.

Na:

Voor:

Wilt u ook een nieuwe badkamer of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij u? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 06 – 11 09 84 84.

Recente projecten

Nieuw toilet of badkamer?

Tegelzettersbedrijf Van de Bilt en Heubacher is gespecialiseerd in het verweken van XXL tegels, mozaïek, en natuursteen maar ook voor uw wens op maat kunt u bij ons terecht. Wij voeren projecten uit in de gehele regio Utrecht en omstreken. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project?